Pages

vineri, 11 ianuarie 2013

Samsung anunta lansarea Galaxy S II Plus


Samsung a anuntat lansarea pe piata a versiunii asa-zis imbunatatite a Galaxy S II. Din pacate, imbunatatirile sunt atat de marunte incat ne intrebam de ce a recurs compania la o astfel de lansare.
Hardware-ul Galaxy S II Plus este identic celui de pe modelul original cu exceptia spatiului de stocare care a scazut la 8GB (de la 16GB cat are S II), dar slotul de card microSD suporta acum pana la 64GB. Procesorul este similar, memoria RAM este tot de 1GB, ecranul este tot de 4,3 inci S Amoled, bateria este aceeasi etc.
Samsung spune ca a imbunatatit performanta camerei de 8 MP, iar principalul avantaj al S II Plus este ca vine direct cu Android Jelly Bean. In rest, ca diferente fata de S II, modelul Plus va ajunge pe piata in versiuni de culoare identice flagship-ului Galaxy S III, adica Chic White si Dark Blue.
Samsung Galaxy S II Plus (I9105) va beneficia de interfata Nature UX, functia Smart Stay si Page Buddy. Dar, dupa cum spuneam si la inceput, lansarea S II Plus ni se pare ciudata, in conditiile in care modelul S II va primi, in urmatoarele zile update-ul la Jelly Bean si chiar si functii precum Smart Stay si Nature UX.
Sursa: Hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™