Pages

vineri, 18 ianuarie 2013

iPhone 5S va incorpora un senzor pentru amprente sub butonul Home (Zvon)


Despre iPhone 5S se discută deja de mai bine de o lună, dar zvonurile nu sunt foarte clar conturate în acest moment. A apărut totuşi o teorie interesantă cu privire la un mecanism de identificare a amprentelor ascuns sub butonul Home al noii generaţii de iPhone.
 
iPhone 5S va incorpora un senzor pentru amprente sub butonul Home (Zvon)

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities este cel care a venit cu această teorie, care are ca baza achiziţia companiei AuthenTec de către Apple. Expertul consideră că gigantul din Cupertino va găsi o metodă pentru a integra senzorul pentru amprente digitale în butonul Home, fără a afecta designul minimalist al lui iPhone 5S. Aparent un astfel de design şi o astfel de funcţie ar fi greu de copiat de către producătorii de terminale Windows Phone şi Android, care integrează mai multe butoane sub display. E drept că pe Android avem acum butoane virtuale, deci locul de sub ecran rămâne liber...

Prin intermediul acestui senzor pe noul iPhone, Apple ar putea înlocui complet parolele şi numele de utilizator, bazându-se doar pe această metodă de autentificare. Ne aşteptam ca această metodă să suporte şi integrare cu Passbook şi alte aplicaţii. De remarcat faptul că analistul Kuo a mai nimerit-o cu predicţiile legate de Apple, el prezicând întreaga gamă de produse din toamnă lui 2012. Tot el speculează şi că vom vedea un iPad Mini cu ecran Retina în 2013, în vreme ce iPad 5 va fi mai subţire şi mai uşor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™