Pages

miercuri, 16 ianuarie 2013

Cum sa platesti taxi-ul prin telefonul mobil pe Orange


Orange Romania lanseaza aplicatia Fly Taxi care faciliteaza, in premiera nationala, plata calatoriei cu taxiul prin telefonul mobil. Aplicatia este disponibila incepand de astazi.
Aplicatia Fly Taxi se adreseaza posesorilor de smartphones, este disponibila atat pentru sistemul de operare Android, cat si iOS, si poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play si AppStore. Ea ofera utilizatorilor posibilitatea sa comande direct un taxi, mentionand adresa de plecare si destinatia calatoriei. Aplicatia calculeaza automat care este pretul calatoriei, afiseaza indicativul masinii si cere confirmarea clientului pentru a realiza plata direct cu telefonul.
Ulterior clientii primesc prin SMS confirmarea platii. Odata cu aceasta confirmare, suma de plata se va regasi pe factura de servicii, in cazul clientilor cu abonament, iar in cazul posesorilor de cartele suma necesara pentru plata calatoriei afisate si confirmate in cadrul aplicatiei li se va retrage din creditul PrePay, potrivit unui comunicat de presa al Orange.
Aplicatia contorizeaza timpul ramas pana la sosirea taxiului si atentioneaza clientul cu 1 minut inainte, precum si in momentul sosirii. Comenzile si plata cu telefonul mobil se pot face de oriunde din lume, urmand ca preluarea clientului sa aiba loc la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, unde soferul taxiului il va astepta cu o pancarta pe care scrie numele clientului.
De asemenea, aplicatia permite comandarea si plata unui taxi in avans si programarea zilei si orei de sosire.
Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™