Pages

luni, 14 ianuarie 2013

Aplicatia prin care iti poti plati intretinerea cu cardul


plataonline.jpg
Aviziero, prima aplicatie online de gestiune a asociatilor de proprietari din Romania, introduce plata cu cardul a intretinerii, serviciu disponibil la nivel national. Incepand cu luna ianuarie a acestui an, utilizatorii aplicatiei isi pot achita intretinerea online, folosind cardul, direct din contul personal.

Decamdata insa, plata intretinerii online a fost implementata pentru peste 200 de apartamente din Bucuresti si din alte orase din tara, iar primele tranzactii au fost deja efectuate. 


Pe www.aviziero.ro sunt doua solutii de acceptare la plata cu cardul, una oferita de catre BCR, si cealalta de catre PayU, parte a grupului european de plati online omonim. Compania VISA a oferit consultanta pe toata perioada de implementare a sistemului de acceptare a platilor online cu cardul prin intermediul aplicatiei online, iar noul serviciu permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile pe piata, inclusiv Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.


Cati dintre noi nu se invoiesc de la birou sau apeleaza la vecini, prieteni, rude pentru a putea plati intretinerea la timp? Raspunsul nostru a fost ca suntem “mult prea multi” in aceasta situatie. De aceea, incurajam detinatorii de card de pe piata romaneasca sa foloseasca cardul pentru plata electronica a cheltuielilor lunare (plati facturi, utilitati, taxe si impozite, samd) si sa-si salveze astfel timpul pentru alte activitati. Acest sector dominat inca de cash prezinta un potential enorm pentru migrarea catre platile cu cardul bancar si avem incredere ca in viitorul apropiat proportia va fi inversata”, a declarat Zoltan Sipos, director executiv al Directiei de Carduri BCR.

Plata online aduce beneficii majore utilizatorilor de Internet care economisesc mult timp in achitarea obligatiilor pentru diferite servicii care trebuie platite lunar, numarul tranzactiilor de acest tip inregistrand o crestere de 49% in 2012 fata de 2011. Proprietarii locuintelor din asociatiile care utilizeaza aplicatia isi vor putea plati rapid si la timp facturile la intretinere, iar administratorii vor avea incasari mai rapide si vor observa reducerea intarzierilor la plata”, a declarat Andreia Stavarache, sales & marketing manager PayU Romania.

Aviziero a fost lansat pe piata in 2010 si este folosit in prezent in administrarea a peste 7.500 de apartamente. 


Sursa: dailybusiness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™