Pages

marți, 23 octombrie 2012

COSMOTE: Smart Play, smartphone sub brand propiu


COSMOTE România le propune utilizatorilor un nou smartphone sub brand propriu.COSMOTE Smart Play utilizează Android Gingerbread şi are un touchscreen TFT de 3,5 inci cu o rezoluţie de 480X320 pixeli. Dispozitivul are o cameră foto de 3,2 megapixeli.
COSMOTE Smart Play
Smartphone-ul (produs de ZTE) permite conectivitate Wi-Fi, Bluetooth şi GPS. Acesta are o memorie RAM de 512 MB şi o capacitate de stocare de 200 MB care poate fie extinsă prin intermediul unui card micro SD până la 32GB. COSMOTE Smart Play vine împreună cu un card micro SD de 2GB şi cu două aplicaţii preinstalate puse la dispoziţie - Dolce Mobile Tv şi web’n’walk.
image
Dolce Mobile TV oferă posibilitatea de a urmări programele TV preferate direct de pe telefon, iar aplicaţia web’n’walk oferă acces la portalul web’n’walk, cu cele mai noi ştiri, jocuri şi aplicaţii.
COSMOTE Smart Play este disponibil la preţul de 1 leu cu abonamentul COSMOTE XL. Cu 18,90 euro/lună, clienţii au la dispoziţie 250 minute naţionale/internaţionale, 2.000 de minute şi 2.000 de SMS-uri în reţea, 150 de MMS-uri în reţea şi 1.500 apeluri video, 2.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom şi 150 MB trafic de date.
Telefonul este disponibil şi la liber, la preţul de 499 RON, în reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos.
Cel mai probabil, acelaşi smartphone în colaborare cu ZTE a fost pus în vânzare şi de operatorul Virgin Mobile UK.


Sursa: chip.ro

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™