Pages

marți, 25 septembrie 2012

Noua imprimanta HP Officejet 6700 ajuta companiile mici si mijlocii sa fie mai eficiente si sa se dezvolte mai usor

Noua imprimantă HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One se alătură seriei de echipamente Inkjet dedicate segmentului business și oferă viteze de imprimare mai mari decât generațiile anterioare, costuri mai mici de funcţionare cu ajutorul cartușelor originale HP de mare capacitate și posibilitatea de a imprima de oriunde, direct de pe orice dispozitiv mobil, cu ajutorul soluției HP ePrint.

„În mediul economic competitiv actual, companiile mici și mijlocii au nevoie de cele mai bune resurse tehnologice pentru a opera mai eficient, pentru a-și vinde serviciile mai ușor și pentru a se dezvolta”, a afirmat Tatiana Diamandopol, IWS Lead Category Manager HP. „HP își dorește să ajute aceste companii să țină pasul cu ritmul rapid de lucru al clienților lor, permițându-le astfel să îmbunătăţească mobilitatea forței de muncă și productivitatea pentru cele mai importante activităţi de business, cum ar fi procesele de marketing și de operațiuni.”

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One le permite companiilor mici și mijlocii să imprime, să trimită și să primească faxuri, să scaneze și să copieze documente cu uşurinţă. Noul model oferă, astfel, calitatea superioară de imprimare și fiabilitatea de care au nevoie companiile mici. În plus, cerneala din cartușele HP Officejet rezistă acum mai bine la apă, la decolorarea în timp, precum şi în momentul în care textul este subliniat cu markere. 
HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One oferă performanță și versatilitate sporită, putând imprima până la 16 pagini alb-negru pe minut și 9 pagini color pe minut. Mai mult decât atât, echipamentul are încorporat un port USB frontal și se poate conecta la Internet. Astfel, utilizatorii pot imprima direct de pe USB pentru a crea rapid documente sau imagini fără margini sau pot imprima fără a fi nevoiţi să apeleze la un calculator, cu ajutorul ecranului tactil încorporat.
HP Officejet 6700 dispune şi de o tavă pentru hârtie cu o capacitate generoasă de 250 de pagini și un alimentator automat de hârtie pentru 35 de pagini, permițând în același timp imprimarea, scanarea, copierea automată a ambelor fețe ale colilor și imprimarea fără margini. Cu HP Officejet 6700, companiile pot conta pe un ciclu de imprimare lunar de până la 12.000 de pagini color. 
O altă caracteristică importantă a modelului HP Officejet 6700 este componenta eco. Imprimanta utilizează mai puțină energie decât imprimantele laser și este certificată Energy Star®. Astfel, noul model le oferă utilizatorilor posibilitatea să seteze momentul în care ea este pornită şi când este oprită şi, în plus, datorită facilităţii de imprimare automată faţă-verso, 6700 consumă cu 50% mai puțină hârtie. Cartușele sunt ușor de reciclat și folosesc cu până la 35% mai puține materiale și ambalaje față de modelele din generațiile anterioare.

Rezistență și fiabilitate sporită datorită cartușelor cu cerneală pe bază de pigment
Documentele imprimate cu HP Officejet 6700 sunt mai rezistente la apă, pete sau sublinierea cu markere datorită noilor cartuşe HP 932 și 933 care folosesc cerneală pe bază de pigment. Aceste cartuşe brevetate HP îi ajută pe utilizatori să poată finaliza imprimarea chiar dacă nu mai au foarte multă cerneală. Cartușele de mare capacitate HP XL Black imprimă cu până la de 2,5 ori mai multe pagini decât cartușele HP standard, iar cartușele HP XL Color imprimă pagini color de calitate profesională la costuri reduse per pagină.

Disponibilitate
Imprimanta HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One este disponibilă în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi HP la prețul recomandat de 799 lei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™