Pages

miercuri, 4 aprilie 2012

RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung şi Nokia, trece la atac în Oradea!

Vă informam cu câteva săptămâni în urmă de intenţia RCS & RDS de a-şi dezvolta segmentul de vânzare şi marketing pentru telefoane mobile şi de a oferi şi altceva decât terminale low end. Ei bine, ofensiva pe bază de smartphone-uri a debutat în Oradea, cu modele Samsung şi Nokia.

Operatorul de cablu, Internet şi telefonie a lansat în Oradea prima campanie promoţională din istoria sa, oferind un smartphone la preţ subvenţionat cu pachet de servicii de comunicaţii mobile. Abonamentele au tarife de 4, 5, 7 şi 10 euro (plus TVA) pe lună, iar printre telefoanele oferite se numără şi Samsung I9001 Galaxy S Plus. Acesta e disponibil la preţul de 530 de lei cu abonament de 10 euro pe lună, pe 2 ani de zile. Abonamentul de 10 euro oferă trafic nelimitat pe internet, cu o limită de viteză după depăşirea unui trafic de 2 GB, plus 200 de minute de apeluri video în reţeaua RCS & RDS. Mai aveţi în acelaşi abonament şi apeluri nelimitate în reţeaua fixă şi mobila a aceluiaşi operator.

Pentru apelurile în alte reţele de telefonie (Orange, Vodafone, Cosmote) veţi fi taxaţi cu 3 eurocenţi pe minut, ceea ce mi se pare o ofertă rezonabilă. Pentru realizarea de videoconvorbiri, clienţii RCS & RDS trebuie doar să achite o singură taxa de activare de 1.24 euro. Se pregăteşte şi o schimbare a designului din casierii, astfel încât să se scoată în evidenţă noile oferte de smartphone-uri şi probabil să se adauge o zonă unde se vor încheia abonamente, testa telefoane mobile şi realiza noi contracte.
 
Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™