Pages

miercuri, 7 martie 2012

A picat Facebook. Site-ul nu a putut fi accesat din Europa

facebook
Reteaua de socializare Facebook a picat in aceasta dimineta. Site-ul nu poate fi accesat din Europa. Exista informatii ca acelasi lucru se intampla si in Egipt, Africa de Sud sau Emiratele Arabe Unite.
"Facebook a picat in Europa. Nu este clar cat de raspandita este problema, insa am primit mesaje de la useri din Franta, Germania, Islanda, Italia, Olanda, Rusia, Spania si Marea Britanie. Exista, de asemenea zvonuri ca Facebook nu functioneaza nici in Egipt, Africa de Sud si Emiratele Arabe Unite, chiar daca acestea sunt mai greu de verificat", scrie un user pe site-ul zdnet.com.
In Canada, locul unde se afla bloggerul care a scris despre Facebook pe zdnet.com, reteaua de socializare merge perfect.
Potrivit unor rapoarte de pe Twitter, aplicatiile Facebook pentru smartphone-uri, ca cea pentru iPhone sau BlackBerry, au functionat in continuare.
Gruparea Anonymous a amenintat de mai multe ori de la inceputul anului ca va ataca Facebook. Credeti ca eroarea din aceasta dimineata a fost o problema tehnica sau un atac al hackerilor?

Sursa:Yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™