Pages

miercuri, 21 martie 2012

Noi imagini cu Samsung Galaxy S3

Site-ul olandez gsmhelpdesk a dat publicitatii un nou set de imagini cu smartphone-ul Samsung Galaxy S3 care ar urma sa fie lansat in aprilie sau mai. Fotografiile arata ca telefonul va imprumuta din trasaturile Galaxy S WiFi 4.2 si Galaxy Tab N. 
 
Fotografiile prezinta un telefon care are pe ecran o imagine copiata de la un eveniment Samsung de anul trecut, ce infatiseaza data de 22 mai, posibil a fi data de lansare a telefonului.

Jurnalistii afirma ca Galaxy S III  va avea un display Super Plus HD AMOLED de 4.7 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, un procesor de 1.5 GHz quad-core, 1 GB memorie RAM, si doua camere – una de 1,8 MP frontala si o alta de de 12 megapixeli capabila sa inregistreze in Full HD. Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. GalaxyS II are o grosime de 8.49 mm.

Imaginea, preluata de Reddit, a fost atribuita firmei de PR Weber Shandwick care, potrivit surselor, ar urma sa o foloseasca pentru promovarea noului telefon Galaxy S III.

S3, in aprilie sau mai?

Data de lansare a noului telefon ramane, in continuare, incerta. Potrivit The Verge care citeaza presa coreana, presedintele diviziei Samsung din China, Kim Young-Ha, a declarat ca lansarea Galaxy S3 va fi mutata cu o luna mai devreme, din mai in aprilie.

Galaxy S3 este considerat al doilea cel mai asteptat smartphone al anului, dupa iPhone 5, principalul sau concurent, ce urmeaza sa fie lansat in toamna.

Sursa: gadgetreport.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™