Pages

joi, 8 martie 2012

Guvernele si firmele au o noua metoda de a-ti intra in contul de Facebook. Vezi cat e de simplu

Au venit cu o idee banala prin care pot intra in contul tau fara nicio problema
Guvernele si firmele au o noua metoda de a-ti intra in contul de Facebook. Vezi cat e de simplu

Firmele si agentiile guvernamentale au o tehnica simpla prin care dobandesc accesul la conturile de Facebook ale oamenilor. Viitorii angajatori, de exemplu, nu hackuiesc conturile in modul clasic. Pur si simplu intreba care e parola, iar unii sunt suficient de naivi ca sa o spuna.

MSNBC anunta ca unele agentii guvernamentale si institutii de invatamant din SUA le cer oamenilor pe fata parola, pentru a vedea toate datele despre ei.

Departamentul de Corectie din Maryland le-a cerut aplicantilor sa lase un intervievator sa se uite in timp ce ei se logau la Facebook. De asemenea, unele colegii americane le cer atletilor sa accepte prieteni ceruti de antrenori.

San Francisco Chronicle spune, de asemenea, ca unele institutii de invatamant care ofera burse folosesc retelele sociale pentru a decide ce candidati sa selecteze. 75% din organizatiile acestea cauta pe net tinerii si ii descalifica pe ce care au poze cu paharul de bautura in fata desi n-au varsta potrivitita, au imagini provocatoare, imagini cu droguri sau cu sloganuri rasiste.

Statul Illinois a introdus, luna trecuta, o lege prin care a interzis firmelor sa ceara parolele angajatilor de Facebook si de la alte site-uri sociale.

Sursa: yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™