Pages

luni, 26 martie 2012

Cinci motive pentru care compania ta are nevoie de o Aplicatie Smartphone


     Pana in anul 2000, putine companii romanesti au optat pentru realizarea unui website, insa cele care au facut-o sunt si acum in topul pietei. Aplicatiile pentru smartphone-uri si tablete sunt ceea ce website-urile erau acum 10 ani, o inovatie. Astazi un website este un “must have”, iar aplicatiiile de smartphone si tablete vor fi la fel. Acum poti alege sa nu fii doar un „follower”, care este nevoit sa faca o schimbare pentru a tine pasul cu rivalii, ci un deschizator pe piata smartphone-urilor.

Avantajele unei aplicatii proprii:

1.      Cota mai mare de piata

Piata de smartphone-uri si tablete este in continua crestere. In prezent, peste 2.5 milioane de romani sunt posesori si utilizatori, iar statisticile spun ca acest numar este intr-o crestere exponentiala.  De exemplu, vanzarile de smartphone-uri ale companiei Orange au crescut in volum cu circa 63% anul trecut comparativ cu 2010, conform oficialilor.

2.      Adresarea catre un public mobil

Vei reusi sa te adresezi oricui, oriunde. Conectarea la internet de pe smartphone-uri a inregistrat o cota de 15.2%, fata de 9% în 2011, potrivit studiului "Profilul utilizatorului de Internet" .

3.      Marketing la un alt nivel

O aplicatie smartphone iti ofera posibilitatea  de a apela la metode de marketing si promovare specifice, precum: trimiterea de notificari catre utilizatori in orice moment, folosirea gps-ului, a senzorilor de miscare, a camerei, scanarea de coduri QR sau coduri de bare si sharing pe retele sociale din orice locatie.

4.      Atractivitate prin design si utilitate
 Aplicatia are un „look and feel” nativ si intuitiv. Aceasta ofera utilizatorului o experienta vizuala placuta in timpul navigarii si acces usor la informatii printr-o singura atingere, fara a fi nevoie de a tine minte pe de rost o adresa web (URL).
 
5.      Profit instant

Poti sa iti comercializezi aplicatia prin magazinele de specialitate precum App Store sau Android Market la un pret stabilit de tine, sau poti opta pentru vanzarea prin „in-app purchase”, adica folosirea unor functionalitati gratuite si posibilitatea de deblocare a unor avantaje in plus, contra cost.

   Daca te-ai convins ca urmatorul pas pentru afacerea ta este o aplicatie pentru smartphone-uri, apeleaza la Adonis Software. Noi iti oferim toate aceste servicii la standarde inalte si te ghidam prin intregul proces. Pentru mai multe informatii despre portofoliu si proiecte intra pe www.adonissoft.com

   Cele mai noi aplicatii si stiri din domeniul mobile le puteti urmari pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/Adonis.Software

2 comentarii:

Tech Beauty spunea...

Arta in tehnologie, asta e viitorul... design si inginerie :)

Unknown spunea...

Asa e:)

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™