Pages

marți, 14 februarie 2012

Samsung aduce in Romania televizorul controlat prin voce si gesturi

Samsung a anuntat, oficial, ca va lansa in curand pe piata europeana, noile televizoare LED ES8000, ES7000 si Plasma TV E8000. Acestea vor include functia Smart Interaction, care le va face controlabile prin gesturi si voce.

Lansate la Samsung European Forum 2012, televizoarele prezinta o serie de functii in premiera. Smart Interaction va permite ca, printr-o simpla comanda vocala sau gestuala, utilizatorii sa poata porni si opri televizorul, activa aplicatii sau naviga pe web. Cu un gest al mainii, pot fi cautate si alese link-uri sau diverse tipuri de continut prin intermediul broswerului web.

Cu ajutorul functiei Smart Content, utilizatorii vor putea impartasi fotografii si video cu familia direct din televizor intr-un cloud pentru dispozitivele inteligente, isi vor putea monitoriza sanatatea direct pe televizor sau accesa continut educational pentru copii.

Pe de alta parte, Serviciul Family Story va permite utilizatorilor sa organizeze fotografii si sa se bucure de slide show-uri pe ecranul mare, dar si sa impartaseasca memento-uri si remindere oriunde, prin conexiunea la telefon, tableta, PC sau TV.

Functia Fitness le va permite utilizatorilor sa urmeze un program zilnic de exercitii, sa monitorizeze executia lor folosind camera incorporata ce creaza o oglinda virtuala sau sa foloseasca o aplicatie mobila pentru a desfasura exercitii in aer liber.

Functia Kids va oferi o gama larga de continut de divertisment si jocuri, prin intermediul unei interfete prietenoase cu copiii, ce poate fi controlata si monitorizata de catre parinti.

In plus, noua versiune din 2012 a aplicatiei Samsung AllShare Play va permite utilizatorilor sa incarce si sa impartaseasca continut cu dispozitivele compatibile -- smartphone-uri, tablete, camere si computere – si in afara casei.


Noul procesor dual core le va permite utilizatorilor sa ruleze simultan 2 aplicatii in cadrul Smart Hub si sa navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri.

Gama de televizoare Smart LED si Plasma din 2012 suporta, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi si mausi, facand navigarea si accesarea de continut mai usoare ca niciodata.

Nu exista inca detalii despre preturi si data la care noile televizoare vor fi gasite in magazine.

Mai multe amanunte aflati din comunicatul de presa de mai jos.


Praga, 13 februarie 2012 – Astăzi, în cadrul European Forum 2012, Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în media digitale şi tehnologii de convergenţă digitală, a prezentat în premieră europeană noua serie de televizoare Smart TV, cu LED şi Plasmă, alături de noi dispozitive audio-video, precum sisteme home theater, playere Blu-ray și dock-uri audio. Noua serie de televizoare Samsung Smart TV va fi lansată și în România în luna martie a acsetui an.

Televizoarele Samsung Smart TV cu LED şi Plasmă inaugurează o nouă eră a interactivităţii, conţinutului şi design-ului

Lansate la Samsung European Forum 2012, cele mai noi televizoare cu LED şi Plasmă ale companiei vor redefini modul de divertisment şi de interacţiune a utilizatorilor cu Smart TV-urile.

  • Smart Interaction – O platformă intuitivă bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition. Smart Interaction vine în completarea telecomenzii, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate modului în care utilizatorii controlează experienţele de divertisment de acasă. Printr-o simplă comandă vocală sau gestuală, utilizatorii vor putea porni şi opri televizorul, activa aplicaţii sau naviga pe web. Cu un gest al mâinii, pot fi căutate și alese link-uri sau diverse tipuri de conținut prin intermediul broswerului web.

  • Smart Content – Utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi amintiri cu familia direct din televizor într-un cloud pentru dispozitivele inteligente, îşi vor putea monitoriza sănătatea direct pe televizor sau accesa conţinut educaţional pentru copii. Cea mai mare ofertă din industria de filme, show-uri TV şi clipuri video poate fi accesată prin intermediul Samsung Apps și Samsung Media Hub.

  • Smart Evolution – Televizoarele LED Samsung ES7000/8000 vor oferi consumatorilor posibilitatea de a se bucura de noi experienţe prin Smart Evolution Kit, ce reinventează televizorul de la an la an. Prin instalarea kit-ului, acesta va spori performanțele de hardware și software cu ajutorul tehnologiei proprietare Samsung, system-on-chip.

Pe măsură ce televizoarele devin tot mai inteligente, Samsung Smart TV aduc familia înapoi în camera de zi; ES8000, ES7000 și PSE8000 oferă mai multe posibilități utilizatorilor, prin noile servicii exclusive Samsung.

  • Serviciul Family Story permite utilizatorilor să organizeze fotografii şi să se bucure de slide show-uri pe ecranul mare, dar şi să împărtăşească memento-uri şi remindere oriunde, prin conexiunea la telefon, tabletă, PC sau TV.

  • Funcţia Fitness le permite utilizatorilor să urmeze un program zilnic de exercitii, să monitorizeze executia lor folosind camera încorporată ce creaza o oglindă virtuală sau să folosească o aplicație mobilă pentru a desfășura exerciții în aer liber.

  • Funcţia Kids oferă o gamă largă de conţinut de divertisment şi jocuri, prin intermediul unei interfeţe prietenoase cu copiii, ce poate fi controlată şi monitorizată de către părinţi.

În plus, noua versiune din 2012 a aplicaţiei Samsung AllShare Play va permite utilizatorilor să încarce şi să împărtăşească conţinut cu dispozitivele compatibile -- smartphone-uri, tablete, camere şi computere – și în afara casei. Noul procesor dual core le va permite utilizatorilor să ruleze simultan 2 aplicaţii în cadrul Smart Hub şi să navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri.

Gama de televizoare Smart LED şi Plasma din 2012 suportă, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi şi mauşi, facând navigarea şi accesarea de conţinut mai uşoare ca niciodată.
 
Noile televizoare LED şi Plasma oferă imagini clare, într-un design premium

Noile televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 ridică ştacheta în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi design-ul. Samsung ES8000 şi ES7000 oferă imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D; funcţia Micro Dimming de pe modelul ES7000 şi Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 permit utilizatorilor să se bucure de culori mai intense şi contrast surprinzator.

Panoul inovator Real Black Pro, de care dispune PSE8000, îmbină inovaţiile din structura panoului cu plasmă cu îmbunătăţirile în materie de software. Astfel, negrul devine mai intens, culorile devin mai vibrante, oferind o înaltă calitate a imaginii. Nivelul de negru este îmbunătăţit, creând o experienţă de vizionare cinematografică.

Noua gamă de Smart TV-uri aduc design-ul luxos şi minimalist cu un pas înainte. ES8000 şi ES7000 sunt echipate cu rama ultra subţire de 5mm, în timp ce Plasma TV E8000, cel mai performant televizor cu plasmă creat de Samsung, îmbină o nouă ramă de Titan negru cu tehnologia de display îmbunătăţită. E8000 dispune de un profil subțire, de 38 mm, și de rama ultra subțire Samsung Plasma +1 – ambele tehnologii contribuind la dimensiunea generoasă a ecranului fără a compromite dimensiunile televizorului.

Calitate audio-video premium, cu noile dispozitive de home entertainment

Samsung a adus la European Forum 2012 o nouă serie de dispozitive audio video, printre care se numără şi dock-urile audio, ce inovează în privinţa clarităţii sunetului, sau sistemele home theater şi playerele Blu-ray, cu un design compact şi minimalist, potrivit oricărei încăperi.
Audio Dock-urile Samsung beneficiază de o tehnologia hibridă exclusivă; amplificatorul cu tub vidat (disponibil pe modelul DA-E750) este dotarea ideală pentru iubitorii muzicii şi suportă o gamă largă de dispozitive Galaxy, precum şi iPhone sau iPad, prin andocare fizică sau wireless. DA-E750 și DA-E650 au un design minimalist, ideal pentru a se integra perfect în orice locuinţă.

Tehnologia tubului vidat, proprietară Samsung, este disponibilă și pe sistemul premium de home entertainment Samsung HT-E6750W, cu 7.1 canal, redare Blu-ray şi tehnologie 3D. Tehnologiile Samsung 3D Sound Plus contribuie la un sunet 3D mai natural şi mai bogat, în timp ce Crystal Amp Plus oferă un plus de putere sistemului. În plus, subwooferul dual unit produce un bass mai clar. HT-E6750W beneficiază de un design minimalist, precum și de conectivitate Wi-Fi şi de un browser web integrat, pentru acces la serviciile Samsung Smart Hub, suport AllShare Play şi sute de aplicaţii, printre care se numără BBC, CNBC şi Broadway Channel. Sistemul suportă şi dispozitive Bluetooth, precum şi dispozitive iPhone/iPad.

Samsung întregeşte gama de dispozitive audio-video la European Forum, prezentând produsele premium Blu-ray ce includ modelele BD-ES6000 şi BD-E8900 HDD Total Media Center, cu browser web integrat şi conectivitate Wi-Fi, pentru acces la Samsung Smart Hub şi Samsung Apps, eliminând astfel necesitatea unui punct de acces wireless. Gama de Blu-ray playere din 2012 sunt certificate DLNA şi suportă Wi-Fi Direct.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™