Pages

miercuri, 29 februarie 2012

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - vezi la ce ne putem astepta

Apple a anuntat prezentarea noii tablete iPad 3 in data de 7 martie. Evenimentul  va avea loc la San Francisco si, potrivit programului de lansari Apple, este un indiciu important cu privire la anuntul despre iPhone 5, care va sosi probabil in toamna. 

Mai avem de asteptat doar o saptamana pana la toate detaliile despre iPad 3, scrie ZDNet. Anuntul Apple nu ofera nicio informatie suplimentara (ca de obicei), insa insa unele voci sustin ca poza prezinta un display HD. Pana la confirmarea oficiala, iata cele mai probabile imbunatatiri pe care le va aduce noua tableta Apple.

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - la ce ne putem astepta?

1) iPad 3: acelasi design, grosime mai mare

Cel mai credibil zvon cu privire la designul noului iPad 3 este o grosime mai mare cu 1 mm. Diferenta este destul de mica pentru a pastra acelasi design ca in cazul tabletei iPad 2 si chiar pentru a oferi compatibilitate completa cu husele si standurile produse pentru a doua generatie a tabletei.
Chiar daca Apple lanseaza de obicei gadget-uri mai subtiri si mai usoare, este putin probabil ca tendinta sa afecteze si iPad 3, deoarece compania are de facut multe imbunatatiri in interiorul tabletei pentru ca aceasta sa ramana competitiva.

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - la ce ne putem astepta? 

2) iPad 3: procesor mai rapid

Este aproape sigur ca Apple va folosi un procesor mai rapid pentru iPad 3, insa zvonurile sunt contradictorii cu privire la acesta.

Noul procesor A6 va fi cu siguranta quad-core, insa nu se stie daca Apple a avut timp sa-l finalizeze pana la inceperea productiei iPad 3.

In cel mai "rau" caz, noua tableta va folosit un procesor dual-core "A5x", mai bun decat cel al iPad 2, dar nu la fel de rapid ca un quad-core.


3) iPad 3: camere mai bune

Modificarile aduse noii carcase par sa indice un upgrade major cu privire la cele doua camere ale tabletei. Este foarte posibil ca iPad 3 sa aiba integrata o camera de 8 MP, foarte similara celei folosite de iPhone 4S.

O imbunatatire cu adevarat importanta ar fi capacitatea camerei sa filmeze la rezolutie 1080p full HD. Camera frontala ar putea fi deasemenea schimbata cu una mai noua, capabila sa captureze imagini HD, lucru ce va imbunatati mult calitatea apelurilor video FaceTime.

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - la ce ne putem astepta?

4) iPad 3: ecran cu rezolutie mai mare

Costurile unui ecran Retina Display ar putea fi in continuare prea ridicate pentru tableta Apple.
Chiar daca Apple a folosit Retina Display pentru iPhone si iPhone 4S, unii spun ca este prea devreme pentru sosirea ecranului pe tableta iPad.

Indiferent de tipul de ecran ales, rezolutia de pe iPad 3 va fi cu siguranta HD. Zvonurile publicate de MacRumors mentioneaza o rezolutie de 2048x1536, de doua ori mai mare ca cea a generatiei precedente de tablete.

Surse apropiate companiei anuntau in urma cu cateva luni si dezvoltarea unui prototip cu ecran 3D, insa este foarte putin probabil ca noua tableta sa fie un iPad 3D.

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - la ce ne putem astepta?

5) iPad 3: conectivitate 4G LTE

Pentru a-si mentine competivitatea pe piata americana, Apple va include aproape sigur si conectivitate 4G LTE pentru iPad 3. 

In Europa, implementarea retelelor 4G este un proces de durata, insa este foarte posibil ca in cativa ani iPad-urile sa se vanda la pret redus de catre operatorii telecom, la pachet cu abonamente 4G.

In SUA, AT&T si Verizon sunt companiile care ar putea anunta astfel de oferte, la scurt timp dupa lansarea lui iPad 3.

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie - la ce ne putem astepta?

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™