Pages

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cele mai bune aplicatii pentru telefoanele Android.

O lista de aplicatii fara de care sa nu pleci de acasa. 

Cele mai bune aplicatii pentru telefoanele Android. iLikeIT cu George Buhnici


JUICE DEFFENDER

Lungeste durata de viata a androizilor de cel putin doua ori. Asa poate rezista dincolo de prima zi si un mobil smart cu procesor nou, dual core.

ACCUWEATHER

Vremea pe mobil nu minte niciodata cand ai instalat accuweather. Aplicatia are mai multe fete. Isi ia informatiile de pe internet.

3G WATCHDOG

Inca un programel foarte util este 3G Watchdog, mai ales daca nu vrei sa depasesti traficul de internet de pe abonament. Iti arata cat ai consumat si taie netul cand ajungi la 99%. WHERES MY DROID Te ajuta sa iti recuperezi mobilul ratacit.

IRIS

Concurenta lui Siri de pe iPhone a mai crescut si raspunde acum mai repede si mai bine la intrebari.

WHATSAPP

Whatsapp este programul meu preferat de mesagerie. Simplu si eficace. Nu trebuie sa iti bati capul sa adaugi prieteni. O data instalat va scana agenda telefonului si ii adauga automat in lista pe cei care au deja programelul pe telefonul mobil. E foarte bun pentru mesaje text. Poti sa trimiti amicului tau locul unde te afli sub forma de harta. Ii poti trimite o poza pe care o faci pe loc sau din galerie sau poate un mesaj vocal ca sa il faci invidios pe atmosfera de la petrecere. Si la final pui un smiley haios.

SEESMIC

Pentru cei mai sociali dintre noi, care folosesc destul de des Twitter sau Facebook.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™