Pages

luni, 6 februarie 2012

Cea mai puternica lanterna din lume


Lanterna indestructibila. CASTIGA gadget-ul care i-a invins pe Oncescu si Valahu pe www.yoda.ro
 

Cea mai puternica lanterna din lume, Indestructibila de la VARTA, este gadget-ul pe care vrei sa-l ai la indemana in cele mai dificile situatii. Poti sparge cu ea caramizi sau blocuri de gheata si o poti calca cu masina, fara niciun stres.
Carcasa ei, construita din aluminiu pentru avioane, special calit ca sa aiba o durabilitate maxima, o face sa reziste celor mai puternice socuri. Indestructibila de la VARTA  nu pateste nimic nici macar daca e trantita cu toata puterea de asfalt.
Lanterna scapa nevatamata dintr-o cadere libera de la 9 metri si rezista la o greutate de 8 tone. Nici zapada, si nici stropii de ploaie nu o intimideaza, pentru ca e construita sa le faca fata.
Indestructibila e gadget-ul ideal pentru cei cu meserii periculoase, dar si pentru amatorii de sporturi extreme sau de drumetii montane. Lumineaza pana la 140 metri, iar LED-ul ii ofera o autonomie de pana la 85 ore. Ea functioneaza in doua moduri, la 140 lumeni si la 45, in modul economic.
Cei mai puternici oameni din Romania, Oncescu, Valahu si Instalatoru, au incercat si ei sa strice lanterna indestructibila. Au testat-o in cele mai dure si neasteptate probe: indoit cu clesti, foc, spart de placi de BCA de 10 cm, tractiuni, catarare si lovituri cu bata de baseball. Proba finala i-a apartinut lui Oncescu, care a zdrobit un bloc de gheata:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™