Pages

duminică, 1 ianuarie 2012

Romanii incearca sa dea lovitura pe Android cu celebrul joc Memory

Timişorenii de la Lasting Software au reînviat, pentru Android, celebrul joc „Memory”, lansat prima oară în urmă cu 50 de ani. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit şi este un joc interactiv, cu oponenţi reali şi cu un sistem de punctaj ELO, asemănător celui din şah.


 
Jocul „Memory”, este, de câteva zile disponibil pentru telefoanele mobile cu acest sistem de operare, datarită unei aplicaţii care a fost pusă la punct de o echipă a companiei Lasting Software, din Timişoara. Aceasta oferă gratuit jocul tuturor posesorilor de telefoane mobile de ultimă generaţie, cu sistem de  operare Android.

Un joc de concentrare şi memorare
La 52 de ani după ce a fost lansat pe piaţa pentru întâia oară, jocul „Memory” este acum disponibil inclusiv în varianta competiţională online. Jocul poate fi găsit pe Android Market sub numele „Memory Challenge” şi poate fi descărcat gratuit. Jocul apare în două variante de design, una dintre acestea fiind destinată special sărbătorilor de iarnă.

„Memory Challenge aduce la un nou nivel unul dintre cele mai cunoscute jocuri de concentrare şi memorare. Datorită designului complex şi atractiv, precum şi datorită faptului că poţi juca împotriva unui oponent real, Memory devine un joc cu mult mai incitant, un joc al competiţiei reale”, spune Eugen Vasilian,  managerul de proiect. Proiectul a fost realizat în ultimele patru luni ale anului.
Punctajele şi clasamentele sunt bazate pe sistemul de ierarhizare ELO şi pot fi accesate pentru fiecare jucător sau pentru diferite zone de joc.
Cititi mai multe pe evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™