Pages

luni, 9 ianuarie 2012

Cea mai ieftina tableta din lume se vinde ca painea calda

Vanzarile celei mai ieftine tablete din lume, modelul Aakash, au depasit cele mai optimiste asteptari, astfel ca Datawind a epuizat stocurile inca din primele 2 saptamani de la punerea lor in vanzare, relateaza Tech News.

Vanzarile tabletei au inceput pe 14 decembrie 2011 si pana acum s-au vandut 1,4 milioane exemplare. Tableta costa 2.500 de rupii, echivalentul a 41 de dolari.

Datawind a anuntat ca vrea sa construiasca trei noi fabrici de asamblare, in 2012, astfel ca productia sa creasca la 225.000 unitati lunar, incepand din aprilie. Ca urmare a vanzarilor masive si pretul tabletei ar putea sa scada pana la 10 dolari.

Tableta are un ecran de 7 inchi cu o rezolutie de 800×480, un procesor Connexant, 256 MB memorie RAM, 2 GB memorie, GPRS, Wi-Fi, 2 porturi USB si microSD.

Tableta ruleaza Android 2.2 si are o autonomie de pana la 3 ore. Din pacate, din dotarile de baza lipsesc difuzorul si camera WEB. Toate detaliile tehnice le puteti citi aici.

DataWind a anuntat ca lucreaza la o noua versiune pentru Ubislate 7, cu specificatii tehnice mai ridicate si un pret pe masura.


Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™