Pages

miercuri, 18 ianuarie 2012

Apple integreaza Facebook si pregateste iPad 3

Cea de-a treia versiune a sistemului de operare pentru produsele Apple, iOS 5.1.3, aflata in prezent in faza beta, ascunde detalii despre noul iPad 3 si despre posibila integrare a retelei de socializare Facebook, relateaza imore.com.

Potrivit datelor prezentate de site, in codul sursa al iOS 5.1.3 apar mentionate J1AP si J2AP, codurile asociate noii tablete iPad 3 care ar urma sa fie lansata in primavara. Liniile de soft fac referire la modulele Wi-Fi si 3G.

De asemenea, noul pachet software va aduce o integrare a Facebook, fapt ce inseamna ca Apple a ajuns la un acord cu Facebook.

Este al treilea update software pentru iOS dupa ce versiunile anterioare nu au reusit sa acopere decat in parte bugurile semnalate de utilizatori, de la calitatea slaba a semnalului pe iPhone 4S la probleme cu sonorul.


iOS 5.1 beta 3 include un nou API care ajuta dezvoltatorii sa rezolve o serie de probleme, in special cele legate de back-up.

Noul update permite, de asemenea, utilizatorilor sa opreasca conexiunea de date 3G.

iOS 5.1 beta 3 poate fi downloadat pentru iPad 2 (Wi-Fi), iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM), iPad 2 Wi-Fi + 3G (CDMA), iPad (Wi-Fi and Wi-Fi + 3G), iPhone 4S, iPhone 4 (GSM), iPhone 4 (CDMA), iPhone 3GS, iPod touch (generatia IV) si iPod touch (generatia III)

iOS 5.1 beta 3 va fi urmat, cel mai probabil in cateva saptamani, de versiunea finala care va putea fi instalata de orice utilizator.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™