Pages

joi, 1 decembrie 2011

Bitdefender Mobile Security - protectie gratuita pentru dispozitivele mobile

Compania romaneasca BitDefender a lansat astazi Bitdefender Mobile Security, o aplicatie de securitate dedicata dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android.  Aplicatia este destinata in egala masura tabletelor si telefoanelor mobile inteligente.

Bitdefender Mobile Security se bazeaza masiv pe scanarea in-the-cloud, astfel incat scanarea aplicatiilor sa se faca doar cand este cazul, consumul de resurse hardware fiind foarte redus.


“Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstreaza ca o aplicatie poate fi deosebit de puternica in ceea ce priveste nivelul protectiei si totodata incredibil de economica atunci cand vine vorba de resurse sau de baterie”, precizeaza Alex Balan, Senior Product Manager Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security include facilitati precum Application Audit, Anti-Theft sau Web Security, ajutand utilizatorul sa pastreze confidentialitatea datelor personale, sa se protejeze de toate amenintarile informatice sau chiar sa recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

Aplicatia poate fi accesata aici.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™