Pages

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sony este gata sa concureze cu Apple

Howard Stringer, CEO-ul Sony ataca gigantul lui Steve Jobs: "Mi-am petrecut ultimii cinci ani construind o platforma care sa concureze cu Apple"
Sony este gata sa concureze cu Apple. Vezi ce produs revolutionar pregateste
"Mi-am petrecut ultimii cinci ani construind o platforma care sa concureze cu ceea ce a creat Steve Jobs. Este acum terminata si ne pregatim de lansare", le-a spus Stringer ziaristilor, facand referire la strategia Sony de a concura smartphone-urile, PC-urile, televiziunile si tabletele de ultima generatie, scrie si revista americana Forbes.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, rapus de cancerul pancreatic. O luna in urma, fostul CEO de la Apple renunta la functia pe care o detinea in cadrul grupului american, inlocuit fiind de fostul Chief Operating Officer (COF) al firmei, Tim Cook.

Sony a raportat o pierdere de 27 miliarde de yeni la sfarsitul lunii septembrie. Howard Stringer declara atunci: "Trecem prin niste ani cu probleme. Singura solutie este sa-i pacalim, sa incercam sa invatam ceva din asta si mai ales sa ne dam seama cand anume si de ce trebuie sa inovam."

Conglomeratul japonez a fost depasit de competitorul Korean, Samsung, pe segmentul televizoarelor si consolelor. Grupul Apple s-a dovedit mai profitabil decat Sony in ceea ce priveste jucatorii media, dar si din punct de vedere al computerelor. Nici compania lui Bill Gates nu s-a lasat mai prejos, intrecand multinationala nipona pe nisa consolelor.

Citeste mai multe pe Yoda.ro

2 comentarii:

Flaviius87 spunea...

Hehe, nu cred ca Sony poate sa ajunga la rezultatele celor de la Apple prea curand...

Unknown spunea...

Sincer sunt curios sa vad la ce au lucrat 5 ani de zile...
Mai stii poate ca o sa se ridice la nivelul celor de la Apple...
Sa vedem!

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™