Pages

duminică, 27 noiembrie 2011

Preview: Fujifilm FinePix X-S1 - o noua camera bridge de la Fuji

FujiFilm a anuntat lansarea pe piata a unei noi camere bridge, X-S1, care va fi disponibila pe piata incepand cu luna februarie a anului viitor. Potrivit Gizmowatch, care a reusit sa afle mai multe informatii despre noul aparat de "clasa" medie al Fuji, X-S1 are ca punct forte lentilele Fujinon.


Fujifilm X-S1 este dotat cu acelasi senzor cu care este dotat si modelul X10 de FujiFilm, respectiv un EXR CMOS 12 megapixeli, care asigura o claritate deosebita a imaginilor. Fujifilm X-S1 se remarca prin zoom-ul optic 26x ajutat de tehnologia proprietara a Fuji "Intelligent Digital Zoom", dar si prin capabilitatile ISO remarcabile (pana la 12800 - Jpeg format mic) si posibilitatea de filmare full HD.

In modul Macro, cu Fujifilm X-S1 puteti fotografia obiecte la distanta de doar 1 cm. De asemenea, din prezentarea producatorului rezulta ca X-S1 beneficiaza si de o viteza marita de fotografiere (quick shooting), datorita procesorului EXR. Pretul Fujifilm FinePix X-S1 va fi, in Statele Unite, de 1.087 dolari.

Sursa: hit.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

dac scri 3 randuri despre el ce comentariu sa facem.

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™