Pages

miercuri, 2 noiembrie 2011

Google a inceput schimbarea interfetei Gmail, in stilul Google+


Dupa ce a oferit utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza noul look al Gmail, incepand cu luna iulie, Google a decis sa demareze procesul de schimbare a interfetei clientului de e-mail, care de acum va aduna sub aceeasi "umbrela" grafica toata suita de aplicatii Google Apps, scrie ZDNET.

Schimbarile definitive pe care Google le aplica de acum (treptat) pentru conturile de Gmail ale utilizatorilor sai sunt cele cunoscute deja de cei care au accesat preview-ul de design pus la dispozitie de compania americana, inca din luna iulie. In principal, este vorba despre o interfata unitara care gazduieste toate aplicatiile Google si care a fost "desenata" in stilul Google+.

Printre modificarile aduse clientului de mail se numara afisarea fotografiilor pentru contactele cu care aveti conversatii, teme HD cu fotografii de background luate de pe iStockphoto si posibilitatea de filtra cautarile in Gmail. Schimbarea la noul design Gmail este se va face treptat, in urmatoarele zile toti clientii Google urmand sa primeasca invitatia de a adopta noul look pentru serviciul de posta electronica.

Google a inceput schimbarea interfetei Gmail 

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™