Pages

joi, 3 noiembrie 2011

Connect MF6: hotspot mobil pentru propria reţea Wi-Fi

Cosmote România lansează un dispozitiv care le permite utilizatorilor să îşi creeze propriile reţele Wi-Fi, oriunde s-ar afla. Hotspot-ul mobil Wi-Fi Connect MF60 oferă viteze de descărcare de până la 21.6 Mbps şi oferă posibilitatea stocării de informaţii pe un card mobil, ce poate fi inserat în slotul MicroSD al dispozitivului mobil.

image

Connect MF60 este un router wireless Wi-Fi ultra-portabil, ce permite dispozitivelor mobile compatibile Wi-Fi (precum iPad şi iTouch) să se conecteze prin Wi-Fi la internet. Cu o interfaţă USB 2.0 high-speed, oferă o viteză de descărcare de până la 21.6 Mbps şi o viteză de încărcare de până la 5.76 Mbps şi poate susţine până la cinci conexiuni simultane la internet, compatibile cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g.

Dispozitivul are ecran LED şi o baterie de 1500 mAh. Autonomia este de aproape patru ore (pentru utilizare intensivă, transfer de date permanent), însă bateria asigură un timp de aşteptare de până la 100 de ore. Connect MF60 este disponibil împreună cu software de instalare automată a driverelor şi cu securitate Wi-Fi: WEP/WPA/WPA2/WAPI.

Router-ul permite utilizatorului să trimită şi să primească SMS-uri direct de la interfaţa sa web şi este compatibil cu următoarele tehnologii: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSPA / HSPA+.

Hotspot-ul mobil va fi disponibil la preţul de 29 de lei (TVA inclus), împreună cu abonamentul COSMOTE XL pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiază de un trafic inclus de 25 GB/lună şi acces internet de mare viteză de până la 21.6 Mbps.

Dispozitivul poate fi testat în magazinele operatorului.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™