Pages

joi, 10 noiembrie 2011

Cinci teme interesante pentru iPhone si iPod Touch

Oricat de curata si de frumoasa ar fi interfata nativa a sistemului de operare care animeaza iPhone-ul sau iPod-ul, pana la urma, oricine se plictiseste de ea. Si, cum plictiseala cere un pic de schimbare, inseamna ca trebuie sa apelati la fel de fel de teme grafice pe care sa le instalati pe telefonul sau playerul Apple. Dar, cum majoritatea temelor costa, chiar si cele din Cydia, AddictiveTips vine cu cateva solutii bune de luat in calcul pentru modificarea interfetei grafice a gadgetului.

De la bun inceput trebuie sa stiti ca solutiile prezentate aici sunt valabile doar pentru dispozitivele Apple (inclusiv iOS5!) care au "suferit" un jailbreak.

Cativa pasi de urmat

Inainte de toate, asigurati-va ca aveti instalat pe iPhone Dreamboard-ul, iar daca nu il aveti, intrati pe Cydia si descarcati-l. Apoi instalati pe PC iFunBox, aplicatia care va ofera accesul de pe computer la sistemul de fisiere al iOS si care este la fel de usor de utilizat precum consacratul Windows File Explorer.
Dupa ce ati instala iFunBox, deschideti managerul de fisiere, conectati device-ul la PC prin cablul USB, apoi dati click in aplicatie pe Raw File System si gasiti un folder denumit Dreamboard. Acum copiati temele (pe care vi le vom recomanda in continuare) in folderul Dreamboard. Dupa ce ati terminat "operatiunea", deconectati telefonul sau playerul de la PC. Din telefon rulati Dreamboard-ul si alegeti una dintre temele care apar in interfata.

Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Tema de Windows Phone 7 - Metro UI

Tema "OS7" este realizata cu mare atentie pentru a respecta atat grafica Metro cat si functionalitatile, pe cat s-a putut, ale sistemului de operare de la Microsoft. Prin aceasta tema aveti chiar si posibilitatea de a folosi functiile "pin" si "unpin" pentru shortcut-ul aplicatiilor pe care le vreti in ecranul principal al iPhone-ului.
Evident, nu trebuie sa va asteptati la functionalitate identica celei de pe un device nativ Windows, dar va putem spune ca interfata arata excelent pe un ecran performant precum cel cu tehnologie Retina. Spre deosebire de celelalte teme, aceasta se gaseste chiar in Cydia - doar dati o cautare dupa "OS7" in magazinul neoficial iOS pentru descarcare.

Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
HTC HD2

HTC HD2 este probabil cea mai buna tema ce copiaza grafica Android-ului "made" by HTC, adica interfata Sense UI. Stim, probabil veti spune de ce au denumit tema HTC HD2 (Windows) din moment ce tema copiaza Android-ul?
Ei bine, dezvoltatorii au facut o combinatie intre interfetele pentru Android si Windows si a "iesit" aceasta tema pe care o puteti descarca de AICI - se instaleaza din iFunBox (de pe PC)
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
iSimple

Este, dupa cum ii spune si numele, o tema extrem de simpla si eleganta. Va scapa de inconite si va da in schimb coloane orizontale (cate 3 per ecran) - fiecare reprezentand cate o aplicatie. iSimple este o tema customizabila. O puteti descarca direct din Cydia, nu este nevoie de folosirea PC-ului.
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Apple Desk Port v2

Poate ca nu este cea mai practica tema, dar v-ar putea da impresia aveti, pe micul ecran de iPhone, Mac-ul de acasa. Este o tema... ingenioasa, dar nu practica. Din ecranul principal aveti acces la cateva functii principale. Tema Apple Desk Port v2 poate fi descarcata de AICI
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
SevenOSHD

Este o combinatie reusita de design intre caracteristicile estetice ale mai multor sisteme de operare si este customizabila. SevenOSHD poate fi descarcata de AICI
Cinci teme pentru  iPhone si iPod Touch
Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™