Pages

joi, 17 noiembrie 2011

Antivirus gratuit, doar pentru utilizatorii din România

O soluție software sigură și gratuită, destinată utilizatorilor români ce doresc o metodă de protecție a datelor simplă, este oferită, începând de astăzi, de producătorul român Bitdefender.


Conform producătorului, Bitdefender Antivirus Free Edition funcţionează complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului.

Soluţia – fostul proiect Gonzales - îşi doreşte să inaugureze o nouă filozofie de securitate, „fără mesaje inutile, fără configurări” şi susţine că va redefini standardul soluțiilor antivirus gratuite prin rata de detecție ridicată, garanția protecției datelor și scanarea inteligentă. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în așa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim.

image image image

Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. ”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”, mai adaugă Bălan.

Pe lângă tehnologiile antivirus certificate, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilități suplimentare, cu rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorului cu produsul. Autoscan verifică zonele critice ale sistemului după fiecare update, fără a afecta performanţa PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajută la blocarea mult mai rapidă a amenințărilor noi și necunoscute.

Soluţia se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice. Amenințările necunoscute sunt înlăturate datorită detecției euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizații independente de testare și certificare.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română, aici !

Sursa: chip.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

respect pentru cel care la facut

Ionut Pantis spunea...

Foarte ok! Si eu il folosesc si ii chiar imi place! Cum zici tu, merita tot respectul. :D

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™