Pages

miercuri, 12 octombrie 2011

Samsung vinde Galaxy S II cu doi dolari

Războiul telefoanelor mobile se înteţeşte pe zi ce trece, iar acest lucru este resimţit pe toate planurile şi de către consumatori. Surprinzător, Samsung Australia a reuşit să facă o „acrobaţie” fără precedent. Samsung a amenajat un magazin în Sydney, la câţiva metri distanţă de Apple Store. În noul magazin, compania coreeană vinde telefonul Galaxy S II pentru doar doi dolari.


samsung aus

Ca întotdeauna, există şi o „steluţă”: doar primii zece clienţi din fiecare zi vor avea ocazia să cumpere noul telefon la acest preţ ridicol. Prin urmare, nu este de mirare că doritorii vin să stea la coadă încă din seara precedentă. Motivele acestora sunt evidente: unii doresc să schimbe telefonul vechi, alţii vin doar pentru a cumpăra telefonul pentru doi dolari, ca să îl revândă mai apoi. Însă marele câştigător este Samsung, care a reuşit să mute privirile (şi coada) de la Apple Store către propriul magazin. 

samsung-shop-queue_1


Având în vedere faptul că Samsung şi Apple nu se înţeleg foarte bine (sunt în proces şi în Australia), nimeni nu este surprins atunci când coreenii încearcă să fure din „plăcinta cu mere”. Noul magazin pare să fie creat doar ca o mişcare publicitară, pentru a atrage privirea de la Apple, către Samsung. Nu se ştie cât va dura „reducerea de preţ”, dar aceasta dovedeşte că Samsung este decisă să se impună.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™