Pages

miercuri, 26 octombrie 2011

Nokia Asha 200, un telefon dual-SIM cu Easy Swap

Nokia Asha 200 este un telefon mobil bazat pe Symbian Series 40, echipat cu tastatură QWERTY şi două slot-uri pentru card SIM, accesibile din exteriorul carcasei.

Nokia Asha 200

Carcasa confecţionată din plastic policarbonat beneficiază de finisaj lucios şi este disponibilă în mai multe versiuni de culoare.

Pentru un preţ de 60 euro avem parte de o cameră foto cu rezoluţie 2MP şi zoom digital 4X, modul Radio FM Stereo cu funcţie de înregistrare, tastatură QWERTY şi un difuzor extern foarte puternic.

Mulţumită tehnologiei Easy Swap, cele două slot-uri pentru card SIM permit schimbarea rapidă a cartelelor, fără a fi nevoie să oprim în prealabil telefonul sau să detaşăm capacul de protecţie pentru baterie. Aplicaţia SIM Manager permite personalizarea telefonului pentru maxim cinci cartele SIM, astfel că nu va trebui să importăm de fiecare dată agenda de contacte, sau să ajustăm alte opţiuni de configurare.


Printre aplicaţiile livrate se numără clienţi pentru reţele de socializare, email, mesagerie instant şi servicii ca Flickr, RenRen şi Orkut.

Colecţia de fişiere MP3 poate fi stocată pe card de memeorie micro SDHC, instalat într-un slot accesibil din exteriorul carcasei. Capacitatea maximă suportată este 32 GB.

Telefonul cu o grosime de 14 mm cântăreşte aproximativ 105 grame şi dispune de un acumulator Li-Ion dimensionat pentru până la 7 ore timp de convorbire, sau 36 ore în stand-by.


Nokia Asha 200 ar trebui să ajungă pe rafturile magazinelor europene înainte de sfârşitul acestui an.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™