Pages

marți, 4 octombrie 2011

IPhone 5 – Ziua lansarii

Astazi are loc lansarea noii generatii iPhone 5. Evenimentul se va desfasura la ora 20.00, ora Romaniei, in cartierul general al companiei din Cupertino,  sub sloganul ”Let’s talk iPhone”. 

Smartphone-ul ar urma sa fie prezentat de Tim Cook, CEO-ul Apple. Este posibil ca si fondatorul companiei, Steve Jobs, sa isi faca aparitia la eveniment. GadgetReport.ro relateaza ca nu este exclus ca iPhone 5 sa fie disponibil in una-doua saptamani de la prezentarea oficiala.
Apple spera sa produca 5-6 milioane de unitati in septembrie, iar pana la finele anului, sa ajunga la nivelul de 22 de milioane de terminale.

Potrivit unor surse citate de GadgetReport.ro, telefonul ar putea beneficia de display-ul retina de 4 inch, cu rezolutia de 960 x 640, o memorie RAM de 1 GB si un nou procesor A5 Dual Core la 1.4GHz, cu 60% mai rapid decat cel de pe iPhone 4.

iPhone 5 ar urma sa prezinte o camera foto/video de 8 megapixeli capabila sa inregistreze in 1080p HD. Noul smartphone ar urma sa includa tehnologia iCloud, care permite utilizatorului sa salveze online muzica, filme si alte fisiere.

In plus, noul iPhone 5 ar urma sa se incarce wireless. Telefonul va fi disponibil in doua versiuni, alb si negru, de 16 respectiv 32 GB.  Noul iPhone 5 va costa 639 de dolari, potrivit unei capturi de ecran ce reprezinta o macheta de anunt “iesita la suprafata” pe site-ul operatorului telecom Cincinatti Bell.
 
Cei de la Apple ar putea lansa astazi si o versiune mai ieftina, denumita iPhone 4S, care va costa numai 99 de dolari. Aceasta va dispune de un display de 3,5 inchi, precum toate modelele curente, si va avea o camera de 5 megapixeli si un procesor A5. 

Sursa:  gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™