Pages

joi, 13 octombrie 2011

File Manager HD - aplicatie "must have" pentru Android


Daca ati optat pentru achizitionarea unei tablete cu Android, atunci trebuie sa stiti ca un file manager este o aplicatie obligatorie pentru a putea controla eficient spatiul de stocare.
File Manager HD este una dintre cele mai bune aplicatii specializate care pot fi gasite in Android Market si pe care MaximumTech o recomanda.

Pe langa optiunea de mutare a aplicatiilor din memoria interna device-ului cu Android si invers, un file manager va ajuta sa gasiti rapid orice tip de fisiere stiti ca ati stocat pe dispozitiv. De asemenea, puteti manipula fisierele, le puteti copia, sterge, muta.

File manager HD - aplicatie must have pentru Android

File Manager HD ofera, pe langa functiile de baza enumerate mai sus si posibilitatea de a arhiva diverse fisiere in ZIP sau sa deschideti pachete comprimate. In plus, aplicatia analizeaza constant spatiul de stocare, pentru a vedea mereu cum este utilizat.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata din Android Market.

Alternativa: La fel de eficienta in functionare, dar cu mi putine functii este si aplicatia ES File Explorer care vine preistalata de multe ori pe majoritatea gadgeturilor care ruleaza Android.


Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™