Pages

luni, 31 octombrie 2011

Cumparatorii de iPhone 4S injura telefonul. Vezi ce ii nemultumeste atat de tare

Pe forumul oficial al Apple, posesorii de iPhone 4S fac un scandal monstru!
Cumparatorii de iPhone 4S injura telefonul. Vezi ce ii nemultumeste atat de tare
Cel mai astepta telefon al acestui an, iPhone 4S, prezentat in urma cu cateva saptamani de compania Apple, a reusit sa ii scoata din minti pe fani. Mii de oameni s-au plans ca nu pot sa se bazeze pe noul aparat, pe care au dat bani multi. Motivul: bateria tine doar cateva ore. O comparatie intre iPhone 4S, Samsung Galaxy S II si Nokia Lumia 800 gasesti aici.
"Bateria telefonului meu se consuma foarte repede, cu 10% pe ora. Credeam ca din cauza aplicaţiilor, asa ca le-am inchis pe toate. Chiar si dupa ce le-am sters, bateria se consuma la fel de repede", a marturisit unul dintre posesorii de iPhone 4S.
O alta persoana sustine ca a avut smartphone-ul 60% incarcat si s-a dus sa traga un pui de somn. Cand s-a trezit, aparatul era inchis.
Specificatiile tehnice ale lui iPhone 4S spun ca, in standby, telefonul ar trebui sa tina 200 ore, fata de 300 cat e durata la iPhone 4, si 250 la primul iPhone.
Ziaristii de la gizmodo au realizat un sondaj pentru a vedea ce spun posesorii de iPhone 4S despre bateria telefonului lor:
Reprezentantii Apple au declarat, in legatura cu acest incident, ca iPhone 4S are o durata de viata mai mica a bateriei in stanby. Cu toate acestea insa, la convorbiri telefonu rezita la fel de bine, chiar mai bine decat modelele anterioare.
Un posesor de Apple nemultumit de baterie spune ca a fost contactat direct de reprezentantii Apple care i-au sugerat sa instaleze o aplicatie prin care sa monitorizeze telefonul, pentru a aflat ce anume face ca bateria sa se consume atat de repede.
Unele indicii spun ca durata de viata a bateriei ar fi atat de mica din cauza lui Siri, dar si unor aplicatii si servicii ca iCloud, iTunes sau sincronizarea Wi-Fi. O alta explicatie ar fi procesorul mai puternic fata de versiunile anterioare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™