Pages

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Cum sa te conectezi gratuit la internetul wireless RCS&RDS

RCS&RDS ofera tuturor celor care detin telefoane, tablete si alte dispozitive mobile posibilitatea de a se conecta la reteaua de internet wireless a companiiei, prin intermediul celor aproape 600 puncte de acces (hotspot-uri) din cele mai mari orase din Romania.
 

Conectarea se poate face fara niciun cost, gratuit, insa numai pentru un timp limitat de o ora. Cei care vor mai mult, trebuie sa contracteze un abonament.

“Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge, la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta, in acest moment, in 75% din judetele Romaniei”, potrivit unui comunicat al RCS&RDS.

Abonatii rezidentiali RCS&RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

“RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va furniza in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil)”, se mai spune in comunicat.

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de internet de pe piata locala, si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Sursa: gadgetreport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™