Pages

miercuri, 21 septembrie 2011

Trei telefoane inteligente Samsung pentru studenţi, în oferta Cosmote




COSMOTE România lansează o combinaţie din renumitul joc Angry Birds şi trei telefoane inteligente capabile să răspundă cu succes pasiunii pe care utilizatorii o demonstrează încercând să dărâme haioasele animăluţe. Noua combinaţie dintre Angry Birds şi cele trei telefoane inteligente Samsung îi vizează în principal pe studenţi şi este menită să le ofere momente de destindere. COSMOTE va promova acest mix de tehnologie, servicii şi jocuri mobile pe toate canalele disponibile – TV, radio, print, panotaj interior, OOPS media, în magazinele sale şi în mediul online.
Începând din 15 septembrie, studenţii – dar şi oricare alţi clienţi interesaţi – care încheie un abonament pe doi ani la COSMOTE România pot alege unul dintre cele trei telefoane inteligente Samsung: I9000 Galaxy S, S5570 Galaxy Mini sau S5670 Galaxy Fit şi să se distreze cu Angry Birds şi multe alte jocuri.

Toate cele trei telefoane inteligente au ecrane tactile şi dispun de tehnologie de ultimă generaţie.

Samsung I9000 Galaxy S este un telefon inteligent cu ecran de 4 inci, AMOLED, compatibil 3G datorită conectivităţii HSDPA ce asigură un transfer de până la 7,2 Mbps şi foloseşte sistemul de operare Android Eclair (putând fi upgradat la Gingerbread). Conectivitatea este completată de Bluetooth 3.0, USB şi Wi-Fi, în timp ce printre caracteristicile media se numără camera foto de 5MPx şi player-ul MP3. Este de asemenea disponibil şi un sistem de navigaţie prin satelit. Samsung Galaxy S poate fi achiziţionat la preţul de 499 lei (TVA inclus) cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5570 Galaxy Mini este, de asemenea, un telefon inteligent 3G cu ecran tactil de 3,14 inci, conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps şi sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3). Printre caracteristicile media se numără: camera foto de 3 MPx cu toate funcţiile obişnuite şi Android Music Player pentru fişiere video şi audio. Samsung Galaxy Mini este disponibil la preţul de 1 leu cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5670 Galaxy Fit este tot un telefon inteligent 3G cu conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps, ecran tactil TFT de 3,31 inci şi sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3). Terminalul are cameră foto de 5MPx cu posibilitate de filmare şi este foarte bine dotat la capitolul entertainment: posibilitatea de a urmări programe TV pe mobil, capacitate de înregistrare de pe radio FM, tehnologie de sunet 3D şi multe altele. Samsung Galaxy Fit este disponibil la preţul de 1 leu cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Abonamentul COSMOTE XXL oferă 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 de MMS-uri şi 2000 de apeluri video în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom şi 250 de MB de trafic de internet mobil.

Pentru a vedea postarea originala aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™