Pages

vineri, 30 septembrie 2011

Samsung Nexus Prime, următorul Google Phone apare luna viitoare

Nexus Prime, nava amiral pentru platforma Google Android este creat de Samsung şi va fi prezentat oficial în data de 11 octombrie, la exact o săptămână după dezvăluirea noului iPhone 5.


Prezentarea urmează să aibă loc în cadrul evenimentului CTIA 2011, co-prezentat chiar de către Google. Locaţia şi momentul ales pentru prezentare nu sunt deloc întâmplătoare, Nexus Prime urmând să servească drept platformă de prezentare în introducerea noului sistem de operare Android 4.0, cu nume de cod Ice Cream Sandwich.

Samsung Nexus Prime va fi astfel primul smartphone cu sistem de operare Android 4.0, menit să ofere o demonstraţie de forţă la adresa Apple şi temutul iPhone 5.

Cât despre configuraţia următorului Google Phone, zvonurile vorbesc despre prezenţa unui ecran cu diagonală 4.65 inch, bazat pe tehnologie HD Super AMOLED. Chipset-ul Exynos are în componenţă un procesor dual-core tactat la nu mai puţin de 1.5 GHz, iar pe spatele carcasei tronează o cameră foto de 8 MP cu suport pentru filmare Full HD.

Dacă pentru imagini de prezentare oficiale cu noul Nexus Prime mai avem încă de aşteptat, sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sanwich a fost deja surprins în acţiune, rulând pe un smartphone din seria Samsung Nexus S.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™