Pages

joi, 22 septembrie 2011

Logitech Harmony Link –smartphone şi telecomandă universală

Logitech Harmony Link aduce funcţionalitatea unei telecomenzi universale sofisticate pe ecranul tactil al dispozitivelor cu sistem de operare Android sau iOS. Sistemul utilizează o aplicaţie software dedicată, disponibilă în versiuni pentru tablete şi dispozitivele smartphone bazate pe Android sau iOS, care odată instalată va putea comunica prin conexiune Wi-Fi cu până la opt dispozitive prevăzute cu transmiţător infraroşu, poziţionate apropierea echipamentelor electronice pe care dorim să le controlăm.
Dacă versiunea pentru dispozitive Android a aplicaţiei de control este limitată la funcţionalitatea de bază, cea pentru tablete iPad şi telefoane iPhone oferă în plus un ghid TV şi poate interacţiona cu alte dispozitive Apple iOS aflate în apropiere.
Preţul unui transmiţător Logitech Harmony Link este de aproximativ 100 dolari, iar aplicaţia de control este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de dispozitive cu sistem Android sau iOS. Pachetul include şi un mini-transmiţător infraroşu, pe care îl putem utiliza pentru a extinde raza de acţiune a transmiţătorului principal.
Sursa: www.go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™