Pages

miercuri, 28 septembrie 2011

iPhone 6 – primele detalii. Va avea un display curbat


Nici nu s-a lansat iPhone 5 si au inceput sa apara detalii despre generatia a sasea a celui mai vandut smartphone din istorie. Digitimes relateaza ca Apple si-a contactat furnizorii de ecrane de sticla pentru telefoanele mobile, Lens Technology, G-Tech si Fuji Crystal, carora le-a comandat prototipurile unor ecrane curbate.


Acestea ar urma sa fie testate si introduse pe noile telefoane, cel mai probabil anul viitor. Acest tip de display este putin folosit, in prezent, de producatorii de telefoane.
Google si Samsung cu Nexus S si Dell cu Venue Pro Windows Phone se afla printre exceptii.
Cei care le-au incercat au afirmat ca principalul avantaj este ca ecranele sunt mai bine protejate, atata timp cat contactul dintre ecran si birou, de exemplu, nu mai este facut cu toata suprafata display-ului.
Aatma Studio a realizat, recent, un clip care prezinta cele mai noi inovatii pe care le-ar putea aduce noile generatii iPhone In video-ul de mai jos puteti vedea trei dintre ele.
In primul rand, iPhone ar urma sa fie ireal de subtire. In plus, noul gadget ar putea sa contina doua tehnologii revolutionare – tastatura virtuala laser si ecranul virtual.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™