Pages

joi, 22 septembrie 2011

Incinte acustice din… sticlă

Greensound Technology a apărut pe scenă pentru prima dată anul acesta la IFA, unde a prezentat un concept inovator în ceea ce priveşte design-ul boxelor aşa cum le cunoaştem noi. Incintele acustice, dacă le putem spune astfel, din seria Luno sunt realizate dintr-un panou de sticlă curbat ce vibrează pentru a  produce sunetul, oferind acoperire pe 360 grade.

 

O astfel de boxă din seria Luno cântăreşte 36 kg, iar dimensiunile sunt de 106,7 x 45,7 x 45,7 cm. Suntem de părere că aceste difuzoare sunt foarte bune în locurile unde se doreşte un plus de eleganţă, stil şi rafinament. Ele sunt potrivite pentru hoteluri, mici apartamente, săli elegante de aşteptare şi de ce nu, iahturi. În pachet veţi avea două boxe plus un subwoofer compact, cu un design minimalist. 

luno-2
Pentru un efect puternic foaia de sticlă ce intră în componenţa boxei poate fi iluminată cu ajutorul LED-urilor. Semnalul audio este transmis wireless între echipamentul dumneavoastră şi sistemul audio, aşadar vă ia o grijă de pe cap în ceea ce priveşte modul în care ar arăta cablurile de semnal dintre receiver-ul dumneavoastră şi boxe. Totuşi este bine de ştiut că fiecare boxă necesită alimentare aşadar o priză trebuie găsită în apropierea lor.
Sistemul audio Luno are o putere muzicală de 70 Watt cu un răspuns în frecvenţă de la 60 Hz la 17KHz, în timp ce subwoofer-ul oferă 125Watt cu un răspuns în frecvenţă de la 30 – 180 Hz. Compania a anunţat că va introduce echipamentul pe piaţă cel târziu la începutul lunii viitoare, rămâne de văzut cât de accesibile sunt ţinând cont de design-ul inovator.

Sursa: www.chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™