Pages

marți, 27 septembrie 2011

Google împlineşte 13 ani!

Motorul de căutare Google sărbătoreşte 13 ani de la înfiinţare, cu un logo special, care a fost plasat, marţi, pe pagina sa de start.



Pentru cea de-a 13-a aniversare, Google a postat pe pagina sa de start o fotografie care prezintă elementele clasice întâlnite în cadrul unei petreceri: un tort cu 13 lumânări aşezat pe o masă, iar literele care compun cuvântul "Google" au deasupra lor câte un coif colorat. Pachete cu cadouri şi baloane colorate întregesc această ambianţă festivă.

Alegerea zilei de 27 septembrie ca dată aniversară pentru Google pare mai degrabă o comoditate, nefiind data reală la care compania a fost înfiinţată. Google a sărbătorit pe 7 septembrie (data la care societatea a fost înfiinţată) aniversarea sa, până în anul 2005. În 2005, Google a decis să schimbe data aniversară pentru 27 septembrie, pentru a o face să coincidă cu data la care s-a anunţat un număr record de pagini pe care acest motor de căutare îl are indexat.

Google îşi modifică logoul frecvent pentru a omagia mari personalităţi din întreaga lume sau pentru a marca diferite evenimente culturale, sportive sau politice.

In final, LA MULTI ANI GOOGLE sa cresti mare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™