Pages

vineri, 23 septembrie 2011

Facebook se va schimba radical! Vezi noua interfata si noile functii

Mark Zuckerberg a prezentat ieri cum va arata noul Facebook


VIDEO Facebook se va schimba radical! Vezi noua interfata si noile functii pe www.yoda.ro

Cu ocazia celei de-a patra editii a conferintei F8 organizata in fiecare an la San Fancisco de Facebook si dedicata dezvoltatorilor, Mark Zuckerberg a anuntat schimbari revolutionare ale retelei de socializare. Facebook va lansa noua platforma Open Graph, cea mai importanta schimbare a retelei de socializare de la lansarea din 2007. Astfel, Facebook isi va extinde facilitatile si oportunitatile de la muzica, programe TV sau stiri la noi aplicatii lifestyle precum gatit, fitness si calatorii.

Una dintre cele mai importante aplicatii ce va fi lansata de Facebook in cateva saptamani este "Timeline", ce va oferi o noua infatisare a continutului din punct de vedere cronologic. Cu ajutorul Timeline, evenimentele importante  din viata fiecarui utilizator al retelei de socializare vor putea fi evidentiate mult mai usor, intr-o interfata schimbata.

Noua platforma Open Graph mai are o serie de facilitati si functii precum: Discovery, News Feed, Ticker sau Graph Rank. O versiune beta este deja disponibila pentru testare pe site-ul developers.facebook.com.
Sursa Yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™