Pages

joi, 22 septembrie 2011

Diablo III a trecut la stadiul Beta!

Diablo III este disponibil în versiune publică de testare, iar producătorul Blizzard început să trimită cheile de activare a versiunii beta către o parte dintre utilizatorii Battle.net care s-au înscris în programul de testare.
Alte chei de activare vor mai fi oferite în perioada următoare şi prin diferite promoţii.
Atenţie însă la tentativele de phishing legate de această versiune beta. Blizzard nu vă va cere niciodată numele de utilizator Battle.net şi parola contului prin intermediul mail-urilor, deci ignoraţi acest gen de "veşti bune". Dacă vreţi să aflaţi dacă aţi fost sau nu acceptaţi în acest beta, este de ajuns să vă accesaţi conturile de Battle.net pentru a vedea daca Diablo III Beta a fost sau nu adăugat listelor dvs. de jocuri. Dacă primiţi un cod (cheie) pentru acces în beta, încercaţi să o activaţi manual prin intermediul interfeţei Battle.net, fără a urma link-uri suspecte.

Diablo III
Diablo III încă nu are o dată de lansare stabilită, însă, cel mai probabil, aceasta va fi anunţată în cadrul conferinţei BlizzCon 2011, care va avea loc în perioada 21-22 octombrie, în Anaheim Convention Center.


Sursa: www.go4games.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™