Pages

marți, 28 decembrie 2010

AMD lansează cele mai avansate plăci grafice Radeon – Seria AMD Radeon HD 6900

AMD lansează cele mai avansate plăci grafice Radeon pentru entuziaşti, seria AMD Radeon HD 6900. A doua generaţie de plăci grafice DirectX 11 cu arhitectură îmbunătăţită, noi funcţii de creştere a calităţii imaginii, tehnologie AMD Eyefinity şi până la 2GB de memorie pentru jocuri la rezoluţie înaltă.


AMD Radion HD6950HD6950
AMD a lansat noua serie de plăci grafice AMD Radeon HD 6900, cea mai avansată soluţie GPU pentru entuziaşti, alegerea inteligentă pentru pasionaţii de jocuri. Plăcile grafice din seria AMD Radeon HD 6900 pun la dispoziţia gamerilor a doua generaţie de arhitectură compatibilă Microsoft DirectX 11 pentru performanţe incredibile, funcţii de îmbunătăţire a calităţii imaginii şi tehnologia inovatoare AMD PowerTune, care ajustează în mod dinamic consumul de energie. Cu tehnologiile AMD Eyefinity şi AMD HD3D pentru divertisment 3D, noile plăci grafice AMD Radeon HD 6970 şi AMD Radeon™ HD 6950 oferă cea mai bună experienţă vizuală (The Ultimate Visual Experience). Plăcile video din seria AMD Radeon HD 6900 sunt disponibile în magazinele din întreaga lume, la preţuri începând de la $299 US SEP.
“Seria de plăci grafice AMD Radeon HD 6900 beneficiază de a doua generaţie de arhitectură compatibilă DirectX 11, îmbunătăţiri în privinţa calităţii imaginii şi până la 2GB de memorie, fiind alegerea ideală pentru pasionaţii de jocuri,” a declarat Matt Skynner, vice preşedinte şi manager general, GPU Division, AMD. “Plăcile grafice din seria AMD Radeon HD 6900 vor fi cu siguranţă un excelent cadou de sărbători.”
Arhitectură eficientă pentru performanţe DirectX 11 de top
• Arhitectură îmbunătăţită pentru performanţe ridicate: Cu plăcile grafice din seria AMD Radeon™ HD 6900, AMD a îmbunătăţit eficienţa procesorului grafic, având ca rezultat o creştere a performanţei/mm2 cu 10 procente. Seria AMD Radeon™ HD 6900 livrează o experienţă de joc deosebită şi calitate ridicată a imaginilor.
• Noua tehnologie AMD PowerTune: Creată având la bază funcţionalităţi inteligente pentru consumul de energie, seria AMD Radeon HD 6900 ajustează automat consumul procesorului grafic prin controlarea vitezei de ceas, oferind gamerilor performanţe avansate la nivelul de consum dorit.
• Este timpul să faceţi un upgrade: Gamerii care doresc să beneficieze de o placă grafică compatibilă DirectX 11 îşi vor da seama că acesta este cel mai potrivit moment pentru un upgrade, AMD Radeon HD 6970 oferind cu până la de 2,5 ori mai multe performanţe în comparaţie cu produsele de top din anul 2008, similare ca preţ.
• Tessellation inteligent: Plăcile grafice din seria AMD Radeon HD 6900 dispun de două unităţi de tesselation de generatia a VIII-a, ce asigură cu până la de 2,9 ori mai multă performanţă în comparaţie cu placa grafică ATI Radeon HD 5870.
• Mai multă memorie pentru calitate ridicată a imaginilor: Cu cei 2GB de memorie video disponibili în standard pentru aceste modele, gamerii se pot bucura de o calitate ridicată a graficii, chiar şi la rezoluţii HD.
• The Ultimate Visual Experience™: Echipate cu cel mai avansat procesor grafic AMD compatibil DirectX® 11, seria de placi grafice AMD Radeon™ HD 6900 oferă o soluţie video cu performanţe ridicate şi o experienţă vizuală realistică. DirectX 11 a devenit rapid noul standard pentru jocurile pe PC, iar majoritatea producătorilor de jocuri aleg să-şi dezvolte produsele pe plăci grafice AMD Radeon™. În plus faţă de compatibilitatea cu jocuri DirectX 11, seria de plăci video AMD Radeon HD 6900 oferă o experienţă de joc excepţională şi pentru titluri DirectX 9, DirectX 10, DirectX 10.1 şi OpenGL, atât pentru configuraţii cu o singură placă grafică dar şi pentru soluţii AMD CrossFireX.
O experienţă de joc extraordinară cu tehnologia AMD Eyefinity şi opţiuni avansate de configurare a monitoarelor
• Calitate îmbunătăţită a imaginilor: Funcţiile anti-aliasing îmbunătăţesc simţitor calitatea imaginii şi experienţa vizuală pentru a beneficia de jocuri mult mai realiste. Noile funcţionalităţi includ Enhanced Quality Anti-Aliasing (EQAA), tehnologie ce foloseşte un algoritm nou pentru îmbunătăţirea calităţii imaginii, Morphological Anti-Aliasing (MLAA), compatibil cu aplicaţii DirectX® 9, DirectX® 10, sau DirectX® 11, şi filtru anisotropic.
• Soluţie multi-monitor simplă, flexibilă şi accesibilă cu tehnologia AMD Eyefinity: Oferind un câmp vizual extins, tehnologia AMD Eyefinity continuă sa fie cea mai accesibilă soluţie multi-monitor disponibilă, ce oferă alternative incredibile în privinţa compatibilităţii monitoarelor şi a configuraţiilor în care acestea pot fi utilizate. Peste 60 de jocuri au fost validate AMD Eyefinity sau sunt deja certificate AMD Eyefinity, iar o mulţime de alte titluri sunt compatibile AMD Eyefinity.
• Lider în industria de tehnologii multi-monitor: Plăcile grafice din seria AMD Radeon™ HD 6900 asigură suport pentru standardele DisplayPort 1.2 şi HDMI 1.4a, oferind entuziaştilor incredibile opţiuni pentru configuraţii multi-monitor, flexibilitate la alegerea ecranelor şi noi funcţii audio prin conectica DisplayPort..
• Divertisment 3D prin intermediul tehnologiei AMD HD3D: AMD continuă să ofere o gama variată de soluţii 3D prin lansarea plăcilor grafice din seria AMD Radeon™ HD 6900, ce beneficiază de tehnologia AMD HD3D, soluţii care au tot suportul implementării open 3D pentru jocuri şi filme.
Sursa:Itcnews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™